dilluns, 5 d’agost de 2013

Pastís fresquet

Hem fet un pastis frequet, però després de pelar ous i tallar palets de cranc i tastar-ho tot l'Aina s'ha cansat i m'he quedat sola, tot i que no parava d'entrar a la cuina a veure que feia.

Pastís fresquet:

Ingredients:
Bimbo enrotllable-ous durs-tonyina-enciam-pernil dolç-maionesa casolana-salmó fumat-palets de cranc-tomata fregida-olives negres-pepinillos



Pelem i tallem els palets de cranc


 Pelem els ous i en menjem una mica clar!


Aquí ja vaig seguir sola. Primera capa: salmó. A sota hi ha paper film per embolicar-lo i guardar-lo a la nevera abans de acabar-lo.


 Segona capa enciam i pernil dolç amb una mica de maionesa pq no es mogui tant.


 Tercer pis tonyina amb tomata


Últim pis palets de cranc, olives i ou dur barrejat amb maionesa 


 L'emboliquem i el deixem refredar


Abans de servir el cobrim de maiones i el decorem

Així queda tallat mmm..

Que aprofiti!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada